Virtuemart 3

Varför VirtueMart?

Gratis e-handel till Joomla CMS

Först och främst så är VirtueMart en mycket stabil och mogen komponent till Joomla CMS. VirtueMart är den första e-handelkomponenten till Joomla CMS och teamet bakom Virtuemart har över 10 års erfarenhet med e-handel.

Virtuemart är också enkelt att installera och sätta upp och det kräver inte alls mycket serverkraft som t ex Magento och många andra webshopsystem kräver. Med rätt cache metoder som finns till Joomla så får ni sidvisningar som är extremt snabba och vi vågar påstå att VirtueMart är mycket snabbare än både Prestashop och Magento.

Virtuemart är dessutom mycket mer funktionsrikt än t ex WooCommerce som verkligen är i det enklaste laget. Vill ni ha en webbshop att växa i så är Virtuemart ett bättre val.

Det är enkelt att utveckla till VirtueMart vilket gör det snabbare för utvecklare att specialtillverka grejer (sparar tid = sparar pengar).

Att ha ett CMS-system till sin e-handel/webbshop är mycket kraftfullt och man kan då enkelt jobba med annan marknadsföring på sin sida som kampanjsidor (julreor, sommarreor osv) och lätt koppla till mailutskicksystem som AcyMailing eller Mailchimp. Dessutom support-system osv finns om man t ex säljer mujuvara/digitala produkter så kan man enkelt koplla till ett bra ärenhandeteringssystem (ticket system) för att enkelt sköta support.

Utöver detta så har VirtueMart ett mycket bra utbud av extratillägg:

Här är tips på några fantastiska komponenter som finns till Joomla / Virtuemart:

CSVi

För enkel export av prislistor till t ex Prisjakt.se eller Pricerunner. Eller att exportera email till t ex Mailchimp eller andra Nyhetsbrevstjänster. Görs naturligtvis på automatik.

Google Merchant Plugin

Denna plugin skapar perfekta Google Merchant XML listor så att du kan få dina produkter överallt på nätet där de finns google banner merchant support nästan överallt idag. På alla stora tidningar så som aftonbladet.se, dn.se mm). Görs också naturligtvis på automatik.

POS (Point of Sale)

Det finns fler än en komponent som gör att du kan använda Virteuamrt som ditt system även i din butik. Mjukvara, hårdvara för kassor mm finns att köpa som tillbehör och fördelen här är att du får allt på ett och samma ställe. Läs mer här

Kopplingar till fraktbolag.

Det finns kopplingar till Unifauns och Posten Nord för enkel utskrift av fraktsedalar och automatisk bokning av frakt. Extremt snabbt. Läs mer här

Plocklista

Det finns komponenter som skriver ut plocklistor så att din personal enkelt kan hitta var dina produkter befinner sig på lagret.

ReMarkety support

Remarkety är en mailtjänst som ser till att maila till kunder som kanske inte gjorde färdigt sitt köp. Eller maila ut produkter till kunder som gjort köpt tidigare och remarkety kan då enkelt maila om liknande produkter osv. Läs mer på remarkety.com

Google Analytics plugin

Naturligtvis finns det en direkt kopplin g till Google Analytics så du kan följa dina besökare och exakt vad de köpt mm. Denna kopplingen funkar också till Adwords så du kan hålla koll på dina kampanjer.

SOAP Webservices

Med ett bra API är det enkelt att programmera kopplingar till allt från affärssystem/kassasystem till fraktföretag.

Alla betalmetoder

Vi vågar nog påstå att alla betalmetoder som finns på marknaden har en plugin till Virtuemart (Klarna, DIBS, Payson, Paypal, Bitcoin, epay mm mm).

Kopplingar till affärsystem

Gör det enkelt för dig och koppla Virtuemart till ditt affärsystem.

Store Mananger mjukvara

Sköt din webbshopp snabbt via en mjukvara du installerar i din dator. För extremt effektiv administration. Läs mer: https://virtuemart-manager.com/

Kostnadseffektivaste systemet

För en otroligt låg budget kan ni ha alla ovanståendefunktioner + en enormt modern och snygg webshop (med responsiv mobilanpassad design). Fråga oss för offert Ni kommer bli förvånade.

Detta är bara en liten lista av hudnratals extensions som finns till Virtuemart. Kolla mer här: http://extensions.virtuemart.net/
Virtuemart är också en mycket bra plattform att bygga egna special grejer till. Så är ni intresserade av att göra en väldigt unik funktion så är Virtuemart jättebra att programmera till. Hör av er till oss om ni har en ide kring hur ni hade velat att er shop skulle funka. Mail oss på info@joomlaproffs.se

 

 

Drivs av Joomlaproffs.se

Denna sidan drivs av webbyrån Joomlaproffs i Göteborg.

Vi har många års erfarenhet av att bygga unika webbsidor med hjälp av kreativitet, kod och CMS-verktyget Joomla!. Genom att använda ett CMS (Content Management System) är det lätt för kunden att själv administrera sin sida. Utan några speciella förkunskaper om kod eller webbsidor går det lätt att ändra både texter och bilder.

 

www.joomlaproffs.se

Twitter